Uitnodiging volle maan & Herfst equinox viering

Op 20 september is de laatste volle maan van deze zomer, waarop de volgende dag de herfstequinox plaatsvindt. Vanaf dan is het langer donker dan licht en is het tijd om een beetje tot inkeer te komen. Deze volle maan wordt ook wel de oogstmaan genoemd en staat in het teken van loslaten en dankbaar zijn voor je (gehele) oogst. Alle momenten hebben je namelijk gebracht tot het punt waar je nu staat.

De oogst van nu is  het zaad voor later

Graag nodig ik je op de Thuishaven uit om deze volle maan samen te vieren en vorm te geven. Op deze avond van 19:00u tot 22:00u staan we (ieder voor onszelf) stil bij wat voor ons genoeg waarde heeft om als zaad voor de toekomst te dienen en wat je niet langer nodig hebt om opnieuw te laten ontkiemen in de volgende cycli. We staan ook stil bij dankbaarheid. We doen dit middels een creatieve werkvorm en eindigen met een kampvuur. Afhankelijk van de behoefte ontstaat er dan ook ruimte om te delen. 
Voor deze avond vraag ik een vrijwillige bijdrage voor de voorbereiding en materiaalkosten.
Bij interesse: graag vóór 17 september een mail naar grootsinhetklein@gmail.com. Er zijn maximaal 8 plaatsen beschikbaar.